Øvelse gjør mester, sies det, men de færreste brudepar har øvd noe særlig på å gifte seg før.

Vi, derimot, har vært med på mange bryllup – og det blir stadig flere! I et bryllup tilbringes mye av tiden til bords. Da er det jo helt på sin plass at bordene er magiske! Bordglede jobber stille og lidenskapelig i kulissene for å bidra til senkede skuldre og en rød tråd; fra idé og konsept til gjennomføring. Nedenfor er en oversikt over hva vi kan bidra med.  

EVENT-DESIGN

Event-design handler om å gjøre bryllupet deres magisk vakkert. Vi hjelper dere med å holde en rød tråd gjennom det hele. Vi er eksperter på detaljene som gjenspeiler dere som brudepar; sammen kan vi finne skrifttypen som skal på invitasjonene, båndet som skal knytes på bordkortene, hvilke blomster som kommuniserer deres stil og andre detaljer som vil gjøre bryllupet deres unikt.

TRYKKSAKER

Våre trykksaker er for det meste basert på håndmalt akvarell. Vi bruker flotte papir- og skrifttyper som fremhever deres stil og rammer det hele inn med lekre bånd. Det viktigste er at dere som brudepar får deres personlige preg på trykksakene. I nettbutikken kan dere velge ferdige design; enkelte av elementene kan tilpasses på forespørsel.

UTLEIE AV DEKOR

Skattene vi leier ut er nøye utvalgt fra ulike verdenshjørner. Vi elsker å sette prikken over i’en. Hos oss kan du leie dekketallerkener, vaser, lykter, skilt og kasser. Sortimentet utvides stadig, og vi er alltid åpne for å være behjelpelige med andre ting dere måtte trenge. Kontakt oss hvis du ikke finner det du leter etter i nettbutikken!