Øvelse gjør mester, sies det, men de færreste brudepar har øvd noe særlig på å gifte seg før.

Vi, derimot, har vært med på mange bryllup – og det blir stadig flere! I et bryllup tilbringes mye av tiden til bords. Da er det jo helt på sin plass at bordene er magiske! Bordglede jobber stille og lidenskapelig i kulissene for å bidra til senkede skuldre og en rød tråd; fra idé og konsept til gjennomføring. Nedenfor er en oversikt over hva vi kan bidra med.  

BRYLLUPSSTYLING

Bryllupsstyling handler om å gjøre bryllupet deres magisk vakkert. I samarbeid med Ro & Raff hjelper vi dere med å holde en rød tråd gjennom det hele. Vi er eksperter på detaljene som gjenspeiler dere som brudepar; sammen kan vi finne skrifttypen som skal på invitasjonene, båndet som skal knytes på bordkortene, hvilke blomster som kommuniserer deres stil og andre detaljer som vil gjøre bryllupet deres unikt.

TILPASSEDE TRYKKSAKER

Våre tilpassede trykksaker er for det meste basert på håndmalt akvarell. Vi bruker flotte papir- og skrifttyper som fremhever deres stil og rammer det hele inn med lekre bånd. Det viktigste er at dere som brudepar får deres personlige preg på trykksakene. I nettbutikken kan dere velge ferdige design; der vi kan tilpasse enkelte av elementene ved forespørsel.

SKREDDERSYDE BRYLLUPSINVITASJONER

Helt skreddersydde invitasjoner gir dere muligheten til å få det akkurat som dere vil. Jeg er en kreativ sjel og tar dette med meg i samtaler med brudepar. Vi jobber tett sammen slik at designet blir akkurat det dere ønsker dere. Her får vi muligheten til å bruke alt fra bånd, monogram, farger, akvarell, tegninger, varierende fonter osv. for å få reflektere deres personlighet. Jeg har mye erfaring fra styling av bryllup og tar alltid dette med i betraktningen, slik at dere får en rød tråd gjennom det hele. Dette er inkludert detaljene på brudebuketten, vielsen, bordene og stedet for selskapet.