Her er jeg!

Jeg heter Amanda, og det er jeg som står bak Bordglede.
Estetikk og design er en stor del av meg, mye takket være arkitektbakgrunnen min.
Også er jeg en uhelbredelig romantiker!

Da jeg planla eget bryllup, åpnet det seg en ny verden der jeg umiddelbart følte meg hjemme.
Men jeg syntes det var vanskelig å finne produkter som ga meg den rette følelsen (jeg kjenner det umiddelbart!).

Derfor startet jeg Bordglede.

Først og fremst selger jeg trykksaker, men denne lille bedriften har etterhvert fått flere grener. Jeg skriver blogg og har i år sluppet podcasten «Bryllupsglede», i samarbeid med Mitt Alt Wedding Fairs.
Der ønsker jeg å inspirere alle dere som skal gifte dere, løfte frem noen fantastiske leverandører og dele alle mine tips og triks.

Velkommen til mitt bryllupsunivers!

"Tusen hjertelig takk for all hjelp, Amanda! Bordene ble enda finere enn jeg hadde drømt om, og dagen ble helt magisk! Med all den fine pynten ble det en personlig touch over det hele! Igjen, tusen takk!"

- Annicken, Oslo, 2016

"Jeg benyttet meg av Amanda og Bordglede i forbindelse med vårt bryllup i august 2017. Jeg må virkelig si at jeg var strålende fornøyd med Amanda og hennes idéer og kreativitet. Hun har øye for detaljer og forstår kundens behov, alt fra nøye planlegging til utsøkt utførelse. Borddekorasjonene var nydelige og samarbeidet med Bonita Blomster var over all forventning. Jeg gir henne mine varmeste anbefalinger til andre som planlegger bryllup. Det er en stor lettelse å kunne sette en slik jobb bort til andre, og fullstendig stole på at alt løper på skinner."

- Siw, Oslo, 2017