«Jeg er en organisatorisk og kreativ sjel som er vill etter bryllup! Ingenting er mer tilfredsstillende enn å få mine kunders drømmer til å gå i oppfyllelse. Det kan være mange ting å tenke på i et bryllup, men når alt klaffer er det lite som er mer magisk.»

Jeg, Amanda Thompson, driver Bordglede ved siden av jobben som arkitekt. Jeg har alltid vært opptatt av estetikk og design, men da jeg planla eget bryllup i 2014, åpnet det seg en ny verden der jeg umiddelbart følte meg hjemme. Når jeg jobber med bryllup føler jeg som en brud og tenker som en arkitekt.

 

Utdannelse
Bachelor of Science in Architecture – University of East London (UEL)
Master of Arts i arkitektur – Det Kongelige Danske Kunstakademi (KADK)

"Tusen hjertelig takk for all hjelp, Amanda! Bordene ble enda finere enn jeg hadde drømt om, og dagen ble helt magisk! Med all den fine pynten ble det en personlig touch over det hele! Igjen, tusen takk!"

- Annicken, Oslo, 2016

"Jeg benyttet meg av Amanda og Bordglede i forbindelse med vårt bryllup i august 2017. Jeg må virkelig si at jeg var strålende fornøyd med Amanda og hennes idéer og kreativitet. Hun har øye for detaljer og forstår kundens behov, alt fra nøye planlegging til utsøkt utførelse. Borddekorasjonene var nydelige og samarbeidet med Bonita Blomster var over all forventning. Jeg gir henne mine varmeste anbefalinger til andre som planlegger bryllup. Det er en stor lettelse å kunne sette en slik jobb bort til andre, og fullstendig stole på at alt løper på skinner."

- Siw, Oslo, 2017